Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Tieneke Koning en  ben altijd gefascineerd geweest door bewustwording, creativiteit en emancipatie.

Rond mijn 40ste veranderde mijn uiterlijke reis in een innerlijke onderzoek naar spirituele diepgang,  met behulp van veel heldere mensen. Uiteindelijk vond ik in India mijn spirituele lerares ShantiMayi. Zij heeft me geïnspireerd om mijn spirituele honger via diepgaand onderzoek van mijn eigen geest handen en voeten te geven.  Daarin heb ik veel overtuigingen en concepten over mezelf en de wereld om mij heen kunnen loslaten. Mijn leven is eenvoudiger, magischer en speelser geworden.

Inmiddels heb ik een trainingstraject van Vortexhealing gevolgd en tientallen mensen een healing mogen geven. En af en toe kwam er ook een dier langs voor een healing. De resultaten blijven me verrassen en maken me dankbaar voor deze boeiende weg. En de verdieping gaat tot mijn grote vreugde rustig door.