Wat doe ik?

Wat doe ik?

Ik ben getraind om het helende en transformerende veld van vortexhealing te kanaliseren, zoals een componist muziek kan ‘binnenhalen’ en doorgeven. In een sessie richt ik me met behulp van een sterke intentie op allerlei gebieden die heling kunnen gebruiken en dan gaat de energie stromen.
Het veld van Merlijn kent geen grenzen en bij vortexhealing kan de totaliteit van het menselijk wezen een heling krijgen. Het veld kan ook conditioneringen in ons energielichaam en genetische beperkingen transformeren. Het is als een ontdekkingsreis van bewustzijn in gever en ontvanger en hoe opener en ontvankelijker beiden zich opstellen des te meer er doorgegeven kan worden.

Hoe werkt het?

Ik doe niet meer of minder dan een intentie op een bepaald gebied of probleem ‘vasthouden’ en vervolgens doet het veld van Merlijn het echte werk. Vaak met verrassende resultaten, soms ervaart de ontvanger veel, soms weinig, maar ik ervaar altijd overdracht van heling. Soms ervaar ik iets anders dan de ontvanger en word ik ook verrast, soms ervaar ik meer, soms ervaren we hetzelfde. De 6 trainingen die ik tot nog toe heb gevolgd, hebben me toegang gegeven tot allerlei helende frequenties waarmee ik me kan focussen op bepaalde problemen. Het is als de graal van Pandora waaruit ik kan kiezen wat ik nodig denk te hebben in een bepaalde situatie, zonder vast te zitten aan een bepaald resultaat. Als het niet de bedoeling is dat er iets gebeurt, gebeurt het niet. Verwachtingen dat iets moet genezen of veranderen komen dus niet per se uit en zijn soms zelfs niet handig in het proces. Ontvankelijkheid van de ontvanger en van mij zijn belangrijker en spreken ook het genezend vermogen van de ontvanger aan.